Bata werkschoenen - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
BATA werkschoenen        29-08-16

Actie: gratis werksokken bij aankoop Bata schoenen.
Bestel uw nieuwe veiligheidsschoenen van Bata en ontvang bij aankoop een gratis paar thermo (MS3) werksokken.
De Bata werkschoenen bieden uw optimaal comfort en veiligheid tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.


Bata Industrials Europe "The Energy Footwear"

Bata Industrials maakt deel uit van 's werelds grootste schoenproducent: de Bata Shoe Organisation.
Bata biedt professionals de best passende footwear om veilig te werken en fit te blijven, in alle mogelijke beroepen, in alle mogelijke omstandigheden, wereldwijd. Bata gaat tot het uiterste om een kwalitatieve serie schoenen, sokken en inlegzolen te ontwikkelen, waarvan de kwaliteiten elkaar versterken. Dat maakt footwear van Bata uniek.

Een belangrijk deel van de verzuim-en ziektekosten wordt direct of indirect veroorzaakt door het dragen van ongeschikt schoeisel op de werkvloer. Dat kan variƫren van een verkeerd type zool, waardoor men uitglijdt waar dat eigenlijk niet nodig zou zijn, tot het dragen van schoenen die onvoldoende steun of bescherming bieden.
Bata schoenen bieden een sublieme pasvorm. Dit wordt gerealiseerd door de speciale, anatomisch gevormde leesten, die voldoende ruimte bieden bij wreef en voorvoet, zodat onze modellen overal de ondersteuning en stabiliteit geven die u van de betere veiligheidsschoen mag verwachten.
Zo weet Bata een belangrijke basis te leggen voor het verhogen van het werkplezier en het verlagen van het ziekteverzuim.

De gebruiker is voor Bata de norm
Alle schoenen van Bata Industrials voldoen ruimschoots aan de Europese veiligheidsnormen (EN ISO 20345).
Minstens even belangrijk voor Bata is dat ze ook aan de eisen van de gebruikers voldoen. Professionals dragen Bata schoenen graag omdat ze perfect zijn afgewerkt, comfortabel zitten en energie besparen op de werkvloer.

Van Smeden helpt u graag bij het vinden van de juiste veiligheidsschoenen voor uw situatie. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu