Codesloten - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
Dulimex elektromechanische codesloten    14-10-2015

Goed afgesloten met Dulimex codesloten
Met elektromechanische codesloten kunt u ervoor zorgen dat enkel de juiste personen toegang tot uw ruimtes krijgen. De nieuwe codesloten van Dulimex zijn gemaakt van zink, met RVS toetsen, en een satijn verchroomde finish. Op de sloten zijn tot 80 gebruikerscodes in te stellen en tot 10 codes voor eenmalig gebruik, zonder demontage. Tevens zijn bij alle uitvoeringen aansluitingen voor ontgrendeling bij de receptie en bij een alarm ingesloten en is het slot ook te bedienen met een sleutel of via de keypad.KNSV 6010-serie
De KNSV 6010-serie is een elektromechanisch codeslot met knopbediening voor binnengebruik, geschikt voor toepassing in woonhuizen en (non-)commerciële gebouwen. Het slot kan de mechanische tegenhanger (KNSV 11-serie) 1-op-1 vervangen. De KNSV 6010-serie kan worden ingezet op deuren met minimale deurdikte van 35 – 65mm en is zowel links als rechts bruikbaar. Het codeslot werkt op basis van 2 AA-batterijen (meegeleverd), waarmee u tot wel 80.000 handelingen met het slot kunt verrichten.

KNSV 6020-serie
De KNSV 6020-serie is een elektromechanisch codeslot met krukbediening voor binnen- en buitengebruik, voorzien van inbouwnachtschoot of te monteren op het bestaande insteekslot. De 6020-serie is geschikt voor toepassing in woonhuizen en (non-)commerciële gebouwen. Het slot is toepasbaar op standaard insteeksloten van deuren met een minimale dikte van 35 – 65mm en kan zowel links als rechts worden gebruikt. Het codeslot werkt op basis van 4 AA-batterijen (meegeleverd), waarmee u tot wel 200.000 het slot kunt gebruiken in een enkele cyclus.

KNSV 6030-serie
De KNSV 6030-serie is een elektromechanisch codeslot met krukbediening voor binnengebruik, ten behoeve van glazen deuren. De 6030-serie is geschikt voor toepassing in onder andere scholen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en magazijnen. Het slot is toepasbaar op standaard insteeksloten van deuren met een minimale dikte van 8 – 15mm. Het codeslot werkt op basis van 4 ‘N’-batterijen (meegeleverd), waarmee u tot wel 140.000 handelingen met het slot kunt verrichten.

KNSV 7-serie
De KNSV 7-serie is een elektromechanisch codeslot met krukbediening voor binnen- en buitengebruik, voorzien van inbouwnachtschoot of te plaatsen op het bestaande insteekslot. De 7-serie is geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld scholen, kantoren, hotels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en magazijnen en dan met name voor deuren die veel gebruikt worden. Met de optionele audit trail zijn zelfs tot 989 gebruikerscodes in te stellen. Het slot is toepasbaar op standaard insteeksloten van deuren met een minimale dikte van 35 – 65mm en kan zowel links als rechts worden gebruikt. Het codeslot werkt op basis van 4 AA-batterijen (meegeleverd), waarmee u tot wel 200.000 het slot kunt gebruiken voordat vervanging van de batterijen noodzakelijk is.

Voor alle genoemde codesloten geldt een garantietermijn van 2 jaar na aankoop.

Advies op maat
Indien u vragen heeft over codesloten van Dulimex, of van advies voorzien wil worden over de mogelijkheden voor uw situatie, neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu