Fein Starlock - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
Nieuw: FEIN machines met Starlock aansluiting   6-06-2016

Nieuw in het assortiment: FEIN machines met Starlock aansluiting. Werk tot 35% sneller en bereik nauwkeurigere resultaten dan ooit tevoren!

Waarom Starlock aansluiting?
- Universele aansluiting voor Multitools voor de toekomst.
- Binnen 3 seconden van accessoire wisselen.
- Werk 35% sneller door spelingsvrije opname en stijvere accessoires.
- Eenvoudige en lichte bediening, geen opspanfouten en geen losse bout.
- Accessoires passen ook op oudere types en machines met een 12-punts aansluiting van andere fabrikanten.

Starlock aansluiting
FEIN heeft de Starlock aansluiting ontwikkeld in samenwerking met Bosch, zodat gebruikers met een uniforme standaard kunnen werken. De Starlock gereedschappen zijn inzetbaar met de vernieuwde systemen van FEIN (MultiTasker, MultiTalent, SuperCut) en Bosch, maar ook met machines van andere fabrikanten met een 12-punts aansluiting. Hierdoor zijn de gereedschappen en accessoires compatibel met de meeste machines op de markt.

Drie vermogensklassen voor Starlock accessoires
Starlock accessoires worden aangeboden in drie klassen om overeen te komen aan de kracht van de gekozen machine: Starlock, StarlockPlus en StarlockMax. De categorie Starlock heeft betrekking op de onderste vermogensbereik en is compatibel met alle FEIN oscillerende elektrische gereedschappen en andere fabrikanten die vandaag worden verkocht.

StarlockPlus werkt optimaal met alle FEIN oscillerende elektrische gereedschappen, de FEIN multimaster en alle multifunctionele gereedschappen met een StarlockPlus aansluiting.

StarlockMax is de juiste keuze voor een zeer krachtige oscillerende elektrische gereedschappen, zoals de FEIN SuperCut constructie en alle multifunctionele gereedschappen met een StarlockMax aansluiting. Met het nieuwe coderingssysteem garandeert FEIN dat alleen onderdelen die overeenkomen met de uitvoering van het multifunctionele werktuig kunnen worden bevestigd, waardoor overbelasting wordt voorkomen.

Bekijk de verschillende Starlock machines en accessoires in onze winkel. De FEIN starlock machines zijn verkrijgbaar vanaf 133 euro (excl. BTW).
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu