Hitachi EXlusive - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
Hitachi EXclusive machines: meer workforce – lagere investering      5-3-2016

Dankzij de nieuwe Li-ion accutechniek is investeren in accu’s en laders niet meer nodig. Investeren in machines is des te lucratiever, want u investeert in wat u hebben wilt, niet in wat u al heeft!
Daarom van Hitachi: de machines zonder accu’s, oplader en koffer. De uitwisselbaarheid van lader accu en machine optimaal benutten. Daar gaat het om: zelfde voltage en zelfde accutechniek? Dan is opnieuw aanschaffen niet nodig.
U kiest alleen de machine van uw keuze. Dat is extra voordeling, extra gunstig voor uw investeringen en maakt uw workforce optimaal. U maakt simpelweg gebruik van de accu’s en oplader die u al heeft of in basis eenmalig aanschaft.Machines bestellen zonder accu of koffer:
Je kiest gewoon de accu machine die je hebben wilt zonder de accu's en lader. Omdat je die speciale klus wilt klaren. Omdat je die machine beslist wilt hebben. Daar gebruik je de accu’s en lader bij de je al hebt.
Dus gebruik ze gerust voor meerdere machines, ze zijn, bij hetzelfde voltage, 100% uitwisselbaar. Dat is handig en bespaart kosten Overigens, met die nieuwe accu's 6.0 Ah techniek werk je extra lang! Wel 30% langer!

NIEUW: Tevens in deze actiefolder accu packs. Sets met meerdere accu’s, met of zonder lader voor speciale prijzen!
Je krijgt op machines de volle 3 jaar garantie als je je aankoop op de site registreert.
De machines uit het EXclusive assortiment zijn zeer scherp geprijsd. Dat betekent een aangenaam lage investering terwijl het werkgemak, de workforce, even aangenaam stijgt. Ideaal als u naast een boor-schroefmachine ook graag gebruik maakt van bijvoorbeeld een cirkel- of reciprozaagmachine.
Voor het samenstellen van uw pakket kan u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Bezoek in maart onze vernieuwde Hitachi showroomwand in ons pand aan de Grettingalaan 2 te Harlingen.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu