Hitachi machines - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
Hitachi: duurzame en krachtige machines   11-05-2015

Langer doorwerken met de accu van Hitachi
Houdt u van stevig doorwerken, maar wordt dit méér dan eens belemmerd door een accu die er simpelweg te snel mee ophoudt? Met de 5.0 Ah accutechniek van Hitachi werk je aan een stuk door. Deze accu's zijn speciaal ontwikkeld om met dezelfde kracht langer door te werken. En met langer bedoelen we ook écht langer. Van Smeden adviseert u graag bij de keuze voor het juiste gereedschap voor iedere werkzaamheid.5.0 Ah accu’s
Een accu of lader van Hitachi staat garant voor een flinke hoeveelheid technisch vernuft. De veiligheid wordt daarbij absoluut niet uit het oog verloren. Producten zijn zelfdenkend en luchtgekoeld. Dat houdt in dat u ten allen tijden veilig bent voor onder meer overbelasting, herlading en ontlading.

Zoals gezegd bedoelen wij met langer ook écht langer. Ter vergelijking: de 5.0 Ah accutechniek van Hitachi werkt maar liefst 33 procent langer dan de 4.0 Ah accutechniek. En om nóg meer te vergelijken: het product werkt 66 procent langer dan het gebruik van de 3.0 Ah accutechniek. Hitachi biedt hiermee altijd praktische oplossingen die het werk voor u uiterst aangenaam maakt.

Accu’s uitwisselbaar
De elektronische controler in de accu controleert de spanning per individuele cel. Dat houdt in dat deze nooit onder de 2,0 Volt daalt. De stroomtoevoer wordt gestopt wanneer een cel haar minimumspanning bereikt. De nieuwe 5.0 Ah accu's zijn daarnaast volledig uitwisselbaar met de reeds bestaande Hitachi slide Li-ion-batterijen. Deze zijn van hetzelfde voltage, maar beschikken óók over hetzelfde kleine gewicht dat u gewend bent.

Hitachi en duurzaamheid
Kiest u Hitachi, dan kiest u voor verbetering. Naast accu's en laders biedt Hitachi bijvoorbeeld óók koolborstelloze motoren. Deze werken dertig procent langer, kennen minder slijtage en onderhoud en produceren veel minder geluid - voor een prettigere werksfeer.

U kiest Hitachi ook voor het User Vibration Protection-systeem: een door Hitachi zelf ontwikkelt anti-vibratiesysteem dat hinderlijke trillingen reduceert tot een absoluut minimum. En dat alles met een fabrieksgarantie van drie jaar lang.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de nieuwe machines van Hitachi? Bekijk de producten op onze vestiging óf neem contact op met onze verkoopafdeling!
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu