Olie absorptie - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
MTS olie absorptie    2-02-2017

Absorptiematerialen – standaard en in noodgevallen
Wij leveren een compleet assortiment absorptiematerialen voor standaard gebruik en bij noodgevallen.
Gebruik de juiste materialen in uw situatie om calamiteiten te voorkomen.

Only Oil Sorbents voor het absorberen van olie
Oliehoudende vloeistoffen op de vloer. Hoe ruimt u dit op zonder dat de olievlek eigenlijk alleen maar groter wordt?
Hier zijn de Only Oil Sorbents uitermate geschikt voor.
De producten uit deze lijn absorberen alleen vloeistoffen op die een synthetische basis hebben zoals olie, diesel en benzine. Deze producten absorberen geen water en blijven daardoor drijven. De Only Oil Sorbents absorptiedoeken hebben een absorptiecapaciteit van 20 keer hun eigen gewicht en zijn gemakkelijk op te ruimen. Moeiteloos ruimt u op een snelle, veilige, milieuvriendelijke en effectieve wijze oliehoudende producten op. Hiermee bespaart u tijd en geld.

Universele Sorbents, ook voor water
Waar wordt gewerkt met machines met booremulsie, een mengsel van water en olie, is het wenselijk om Universele Sorbents bij de hand te hebben. In geval van lekkage kunt u direct de juiste absorptiemiddelen gebruiken om het probleem veilig en zonder moeite te verhelpen. Door de extra behandeling van polypropyleenvezel nemen de Universele Sorbents naast olie ook water op. Dit product heeft een groot opname vermogen (20 keer het eigen gewicht) en is te verkrijgen in doeken, socks en rollen.

Industriële Sorbents, ook voor agressieve vloeistoffen
Lekkages komen in alle bedrijven voor, maar niet in elk bedrijf gaat het om dezelfde vloeistof die vrijkomt. Het is dan ook belangrijk om de absorptiemiddelen aan te kunnen passen op de vloeistof voor het beste resultaat. De Industriële Sorbents zijn er om zowel de agressieve als de niet-agressieve vloeistoffen adequaat te absorberen en om deze milieuvriendelijk te verwijderen. De Industriële Sorbents zijn stofvrij; u heeft geen vervuiling van stof zoals bij kleikorrels en u bespaart op arbeidskosten. Deze Sorbents absorberen 20 keer meer dan kleikorrels en zijn licht en makkelijk in gebruik. U bespaart niet alleen in aanschaf en gebruik, maar ook in afvoerkosten.

Producten bestellen en advies
Van Smeden helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste absorptiematerialen voor in uw situatie. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu