Kelfort, Ironside, Oxloc private labels - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Assortiment

Private labels


Als voordelig alternatief met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kunt u bij ons terecht voor onze private labels (huismerken). Deze producten worden exclusief voor leden van de Ferney Group door A-merk fabrikanten geproduceerd.

Klik op de logo's om naar de websites te gaan.


IRONSIDE biedt een breed assortiment professioneel gereedschap van uitstekende kwaliteit. Ironside gereedschap wordt geproduceerd door A-merk fabrikanten en is verkrijgbaar in veertien West-Europese landen. 

Door het uitgekiende ergonomische ontwerp is Ironside gereedschap geschikt voor de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van het Ironside gereedschap en geven op al het Ironside handgereedschap een garantie van 10 jaar.


Onder de noemer KELFORT zijn verschillende artikelen met zorg bij elkaar gezocht die gebruikt worden door de vakman in bouw en techniek. Al deze artikelen worden ingekocht bij gerenommeerde A-merk leveranciers, waarbij geen concessies gedaan worden aan kwaliteit.

Het assortiment Kelfort artikelen is zo breed dat het moeilijk te omschrijven valt. Van kitten, PUR-schuimen en lijmen via kabelhaspels, bouwlampen en trappen naar bevestigingsmateriaal, bouwfolie en afdichtingsband; Kelfort heet niet voor niets Hét Totaalmerk!

Onder de naam OXLOC
brengt inkoopcombinatie Ferney Group een assortiment bouwbeslag op de professionele markt. 
Het assortiment omvat o.a. een aantal veiligheidsproducten voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het SKG** certificaat.

Alles over ons assortiment ladders, trappen, steigers en valbeveiliging kunt u vinden op het KLIMWEB
Alle producten voldoen ruimschoots aan de Europese en Nederlandse normen EN/NEN, alsmede aan de eisen die de warenwet in Nederland aan draagbaar klimmateriaal stelt.
Hiernaast vindt u de laatste KLIMTREFFERS uitgave zoals deze ook in drukvorm aan u kan worden gestuurd. Indien u ook een gedrukt exemplaar wilt ontvangen neem dan contact op met onze verkoopafdeling of vertegenwoordiger. Wij nemen graag uw naam op in onze mailinglist. 
Ook voor meer technische of commerciële informatie kunt u bij ons terecht.

U kunt op de afbeelding klikken om het bladerbare exemplaar in te zien. Indien u over Adobe Acrobat Reader™ beschikt kunt u tevens een pdf downloaden van de gehele folder.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.klimweb.nl
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu