Werkschoenen - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws
Werkschoenen

Welke keuze moet u maken?

Op verschillende plekken in de bouw en industrie wordt gebruik gemaakt van veiligheidsschoenen. Deze werkschoenen, speciaal vervaardigd ter bescherming van de voeten, zijn gemaakt om het effect van verscheidene externe factoren te minimaliseren. Zo zijn er veiligheidschoenen met stalen neuzen ter bescherming van verbrijzeling van de voeten en waterresistente of geheel waterdichte schoenen die de voeten droog houden bij natte werkzaamheden.

Tegenwoordig gaat de productie van werkschoenen zelfs een stuk verder dan alleen functionaliteit in de vorm van veiligheid voor de drager. Ook het uiterlijk van veiligheidsschoenen is gaandeweg steeds verder ontwikkeld. Hierdoor zijn er ook veilige werkschoenen verkrijgbaar die afwijken van het ‘standaard’ uiterlijk door meer weg te hebben van een hippe sneaker of zakelijke schoen. Zo bent u in staat zich te allen tijde veilig en representatief over de werkvloer te verplaatsen.

Om u een duidelijk overzicht te geven van de verschillende uitvoeringen veiligheidsschoenen die verkrijgbaar zijn, heeft van Smeden hieronder een overzicht gemaakt met de belangrijkste eisen.

Klasse eisen en eigenschappen

S1 Veiligheidsneus en antistatisch, neemt energie op in de hiel.

S2 Als S1 met verhoogde waterafstotendheid/resistentie.

S3 Als S2 met een niet penetreerbare tussenzool en antislipprofiel.

S4 Als S1 maar dan gemaakt van kunststoffen en dus helemaal waterdicht.

S5 Als S4 met niet penetreerbare tussenzool en antislipprofiel.

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment veiligheidsschoenen opgenomen, zodat voor iedere activiteit het gewenste en vereiste schoeisel verkrijgbaar is.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu