Informatie - Van Smeden Harlingen B.V. Groot- en detailhandel in IJzerwaren Gereedschappen en Bouwbeslag

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie

Het IJzerwarenweb en het Gereedschappenweb

Deze websites verschaffen u informatie omtrent heel veel artikelen welke in de professionele ijzerwarenvakhandel verkrijgbaar zijn. Het is een vraagbaak en grote informatiebron voor de professionals in bouw en techniek. Van oorsprong stamt het artikelbestand uit het meer dan 800 pagina’s tellende Bouwboek Hang & Sluitwerk en IJzerwaren en het Gereedschappenboek. Deze boeken waarvan de eerste exemplaren al in 1986 zijn uitgegeven zijn nog steeds in geactualiseerde vorm bij ons verkrijgbaar.
De boeken en ook deze websites zijn vooral bedoeld voor aannemers, uitvoerders, ZZP’ers, werkvoorbereiders en alle andere vaklieden die zich professioneel met bouw en techniek bemoeien.

Het assortiment wat getoond wordt op deze sites is groot; echter de professionele ijzerwarenvakhandel heeft nog veel meer producten in het assortiment. Het aantal producten wat leverbaar is beloopt op dit moment zo’n 187.000 afzonderlijke items. Keus genoeg en moeilijk allemaal te vinden.
Vindt u hier nog niet wat u zoekt neem dan contact met ons op. Wij noemen ons niet voor niets professioneel.


Vraag het -Bouwboek Hang & Sluitwerk en IJzerwaren- of -Gereedschappenboek- bij ons aan!


Gereedschappenweb
IJzerwarenweb
Het Klimweb

Alles over ons assortiment ladders, trappen, steigers en valbeveiliging kunt u vinden op het Klimweb. Alle producten voldoen ruimschoots aan de Europese en Nederlandse normen EN/NEN, alsmede aan de eisen die de warenwet in Nederland aan draagbaar klim-materiaal stelt.
Klimweb

Alles over het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG

Veel mensen denken dat ze veilig wonen. Tot ze het tegendeel ontdekken!
U kunt uw huis aanpassen aan de eisen van het Certificaat Veilige woning van het Politiekeurmerk. De adviezen en producten op deze website voldoen allen aan dit keurmerk. Door veilig, zichtbaar en bewust te wonen, kunt u ervoor zorgen dat een inbreker uw huis in negen van de tien gevallen overslaat.

PKVW voor iedereen!

Op deze site kunnen bewoners, PKVW-bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten meer informatie over het keurmerk vinden.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Veilig wonen


De Veilig Wonen website biedt een platform voor adviseurs en belangstellenden op het gebied van veiligheid, in brede zin. Er wordt gelinked naar bronnen die relevant zijn voor veilig wonen, werken, recreëren en verkeren. Veiligwonen.nl wil genuanceerd denken over veiligheid bevorderen.

Veilig wonen

Verkoop- en leveringsvoorwaarden


Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van de brancheorganisatie Vertaz van toepassing. 

Deze kunt u hier lezen of downloaden.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu