Producten
Ons assortiment is zeer uitgebreid waarbij wij zo'n 18.000 artikelen uit voorraad kunnen leveren.Het is grofweg te onderscheiden in:


> IJzerwaren

> Elektrische en handgereedschappen

> Lijmen, kitten, purschuim etc.

> Ankerwerk

> Electra en sanitair

> Hang- en sluitwerk

> Bouwbeslag

> Bevestigingsmiddelen

> Persoonlijke bescherming

> Klimmaterieel


Goed gereedschap is nog steeds het halve werk. Daarom voeren wij uitsluitend merken van gerenommeerde fabrikanten. Hieronder vermelden wij enkele merken die wij verkopen.

Als u op de logo's/namen klikt wordt u doorgelinkt naar de website van de fabrikant.Bouwbeslag

Van modern tot klassiek, en van eenvoudig tot exclusief. In onze showroom kunt u deurkrukken, grepen, veiligheidsbeslag, brievenbussen, garderobes enz. vinden. Uiteraard in verschillende materialen zoals chroom, messing, en roestvrijstaal.

Wij presenteren merken in verschillende prijsklassen zoals; Ami - Oxloc - Artitec - Tenhulscher - Hermeta.

Loop gerust eens binnen om ons leveringsprogramma te bekijken. Voor een meer uitgebreid advies raden wij u aan een afspraak te maken met onze specialist.Gassen

Wij zijn depothouder van Praxair. U kunt bij ons terecht voor het omruilen van propaangasflessen in 5, 10, 18 en 33 liter met de Shell en Benegas aansluiting. Voor grootverbruikers hebben wij ook een ruilsysteem in flessen van 30 en 50 liter. Wij leveren industriƫle gassen voor lassen, snijden en koelen zoals o.a.; zuurstof, stikstof, acetyleen, stargon, argon, goldmix en helium.Tevens zijn wij verkooppunt voor de kunststof gasflessen van BP Gas Light.

Naam- en tekstplaten

Wij zijn dealer van Kramer a/d Zaan. Deze biedt een mooi en ruim assortiment naamborden in vele soorten materialen aan.

Bestel uw naambordje of tekstplaat in slechts 3 stappen bij www.naambord.nl.

Na 2 werkdagen kunt u uw bestelling bij ons in de winkel afhalen en betalen.