ALPROKON 007 inbraakwerende deurnaalden


Aangepast aan de huidige bouwdetaillering, presenteert Alprokon het inbraakwerend deurnaaldsysteem: 007-deurnaalden. De goede elementen van de succesvolle Alprokon deurnaald, uitvoering 7 (destijds bekroond met de Politiekeurmerkprijs), zijn behouden, maar voorzien van aanzienlijke verbeteringen.


De voordelen:


- 15 minuten inbraakwerend

- Besparing op onderhoud

- Probleemloze werking

- Eenvoudige montage

- Reductie kromtrekken


1 sluitnaald, afgedekt met deurnaald:


De inbreker heeft maar één doel: binnenkomen. Probeert de inbreker dit via dubbele deuren, dan kan dit uitsluitend via de naad tussen de deuren: de sluitnaad. De slotschoten moeten immers worden opengebroken! Een belangrijk doel van deurnaalden? Bij een inbraakpoging de sluitnaad zo lang mogelijk onbereikbaar houden. En dat is nu juist de specialiteit van de nieuwe 007-deurnaalden van Alprokon.


3 kreukelzones en 2e deurnaald


Hoe werkt het? Waarom houdt de deurnaald die sluitnaad zo lang dicht (>15 minuten)? Het deurnaalddeel dat de sluitnaad afdekt, de zogenaamde “afdekflens”, is voorzien van drie kreukelzones: ingebouwde barrières die stuk voor stuk moeten worden opengebogen.


>15 minuten inbraakwerend


De nieuwe 007-deurnaalden zijn ook in de praktijk getest d.m.v. een inbraakproef. Hierbij werd de deurnaald gemonteerd op dubbele houten deuren van 40 mm dik. Twee ervaren (SKG-)inbrekers met gereedschapset A. Schroevendraaiers, keggen en ander handgereedschap in actie. Resultaat: niet te openen binnen 15 minuten!


3 haakschoten: geïntegreerde meerpuntssluiting


Achter het 007-deurnaaldprofiel, dat op de loopdeur wordt geplaatst, is een kwalitatief hoogwaardige meerpuntssluiting bevestigd (NEMEF). Alprokon kiest voor een meerpuntssluiting met drie onverwoestbare haakschoten. Kwaliteit staat voorop bij Alprokon.


Heeft u vragen over de inbraakwerende deurnaalden van Alprokon? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, wij helpen u graag verder!